Over Carien

Zo nuchter en relativerend als dat ik ben, zo onder de indruk was ik toen ik in 1994 bekend raakte met Shiatsu. Mijn klachten door een whiplash verdwenen als sneeuw voor de zon door deze alternatieve therapie. Op deze manier wilde ook ík andere mensen van hun klachten af helpen. Vol enthousiasme ben ik Shiatsu-cursussen gaan volgen. Daarna werd mijn interesse nog meer geprikkeld en ben ik de beroepsopleiding voor Shiatsu-therapeuten gaan volgen. Sinds 2001 ben ik afgestudeerd aan de Academie Qing Bai in Nijmegen en heb ik mijn praktijk voor Shiatsu-therapie.

Stapt u mijn praktijk binnen, dan ervaart u wederom de nuchterheid en mijn relativeringsvermogen. Raar misschien voor iemand die een alternatieve geneeswijze hanteert. Toch past dit bij mij. Door mijn heldere kijk op het leven kan ik heel goed luisteren en neem ik de tijd voor iedere patiënt. Iedere klacht ontstaat namelijk vanuit een verhaal. Rustig nemen we uw verhaal door, zodat ik u kan helpen om van uw klachten af te komen.