Vergoeding

Tarief
Kinderen tot 12 jaar € 40,00 per consult.
Vanaf 12 jaar € 52,00 per consult.
Tapen hooikoorts € 14,00 per keer.

Ontvangt u een financiële vergoeding van uw zorgverzekeraar?
Shiatsu valt onder de alternatieve geneeswijzen. Doordat de praktijk aangesloten is bij de Nederlandse Vereniging van Soma Therapeuten (www.nvst.nl) en van het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg ( www.rbcz.nu ) worden de consulten door een groot aantal ziektekostenverzekeraars (gedeeltelijk) vergoed.

Via de onderstaande link, ziet u een overzicht per zorgverzekeraars die in 2019 bereid zijn onze consulten en behandelingen geheel of gedeeltelijk te vergoeden vanuit de aanvullende polisvoorwaarden. Consulten en behandelingen die uit de aanvullende polisvoorwaarden worden vergoed, hebben geen invloed op uw eigen risico.

Het overzicht zal steeds aangevuld worden met actuele informatie.

Klik op onderstaande link:  www.nvst.nl
Op www.zorgwijzer.nl is veel informatie te vinden over vergoedingen.

Therapie specifiek wil zeggen dat de therapeut(e) alleen die therapie mag uitvoeren waarvoor hij/zij het lidmaatschap heeft verkregen bij de NVST.

LET OP: Om teleurstellingen te voorkomen adviseren wij u om te allen tijde uw polisvoorwaarden te bekijken en/of contact op te nemen met uw Zorgverzekeraar voordat u een afspraak maakt!

  • U kunt aan dit overzicht geen rechten ontlenen.
  • Als uw therapie in ons overzicht niet genoemd wordt, wil dat niet zeggen dat het niet vergoed wordt. Dit zou nog in onderhandeling kunnen zijn. 

 

Registratienummers

NVST : L1509

RBCZ : 107123R

AGB-code praktijk : 90009414
AGB-code zorgverlener : 90030456